KAIP PRISIJUNGTI PRIE ELEKTRONINIO KATALOGO

Atnaujinta: Trečiadienis, 26 gegužės 2021 14:12

1) Savo naršyklėje įveskite adresą  https://panrvb.libis.lt
2) Pasirinkite lango viršuje esančią rubriką Mano sritis.
3) Įveskite savo skaitytojo pažymėjimo (kortelės) numerį bei slaptažodį – savo pavardę lietuviškais rašmenimis.
Sėkmingai prisiregistravus, iš karto galėsite matyti informaciją apie šiuo metu Jūsų skaitomas (paimtas iš bibliotekos) knygas.

Skaitytojui prisijungus prie elektroninio katalogo siūloma pasikeisti darbuotojo suteiktą slaptažodį. Šis veiksmas siūlomas, bet neprivalomas. Net ir nepakeitus slaptažodžio www kataloge ir toliau galima naudotis jo funkcionalumu, pvz. atlikti paiešką, užsakyti dokumentus ir t.t.

Kaip pratęsti knygos grąžinimo terminą

Knygos grąžinimo terminą galima pratęsti tris kartus, jei knyga nėra rezervuota kito skaitytojo: el. kataloge, telefonu (8 45) 587048, el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Kaip užsakyti knygą

Knygas (ne daugiau kaip 10 vnt.) galima užsakyti:
el. kataloge, telefonu (8 45) 587048 ir el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Užsakyti leidinius galite iš Abonemento ir iš Vaikų literatūros fondų.

Kaip rezervuoti knygą

Jeigu visi reikiamo leidinio egzemplioriai užimti, jį galite rezervuoti per bibliotekos el. katalogą arba pateikdami žodinį prašymą bibliotekininkui. Rezervuoti leidinius galite iš Abonemento ir iš Vaikų literatūros fondų.