Papasakok man eilėraštį

Atnaujinta: Trečiadienis, 18 lapkričio 2020 14:30

Muziejininkas Audrius Daukša, Ustronės  Juozo Tumo-Vaižganto  ir knygnešių muziejaus darbuotojas,  šiandieną skaito Justiną Marcinkevičių.

20-osios  Nacionalinės bibliotekų savaitės proga kviečiame į netradicinius susitikimus – virtualius poezijos skaitymus „Papasakok man eilėraštį“. Paklausykime. Biblioteka jungiasi prie tarptautinio poezijos festivalio „Poetinis Druskininkų ruduo“ akcijos – „Poezija prie lango“.
Skaitykime visur :  balkone, privačiame kieme, tiesiog namie prie lango. Siūloma ir patiems nusifilmuoti ar būti nufilmuotiems prie lango, už lango,  balkone ar kieme skaitant savo ar mėgstamo autoriaus eilėraštį. Pasidalinkime savo mylimų poetų kūryba. Juk tik dalindamiesi galime atrasti naujus  įdomius dalykus, įgyti gerosios patirties. Tikime, kad pozityvus pavyzdys užkrečiamas!
Kviečiame ir Jus pamėginti nusifilmuoti ir atsiųsti filmuotą medžiagą  bibliotekai adresu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Mes paskelbsime ją bibliotekos puslapyje.