Ateik, sužinok, išmok

Atnaujinta: Trečiadienis, 18 lapkričio 2020 14:30

„Ateik, sužinok, išmok“ – pakeliauk po savo biblioteką, patirk ką nors nauja, atrask ką nors nematyta ar negirdėta! Balandžio 23-29  dienomis Nacionalinės bibliotekų savaitės metu kviečiame į biblioteką.

Ten jūsų lauksime mes, bibliotekininkai, visada pasiruošę Jums pagelbėti nepaklysti knygų, naujienų ir įvairiausių akcijų srautuose. Jau porą metų gyvename atnaujintoje  bibliotekoje, įsikūrusioje  šviesesnėse, jaukesnėse  erdvėse . Kviečiame  tas erdves aplankyti. Kiekvienoje iš jų lauks įvairios akcijos, naujų knygų pilnos lentynos, meno parodos, pažinimo erdvės.

 

Akcija - staigmena „Ateik, tavęs laukia dovana“
Akcija ilgai skaitantiems „Delspinigių už laiku negrąžintas knygas anuliavimas“
Knygų parodos : „Čia geras knygas surasti lengva..." ; „Knyga per amžius“ (Viešosios bibliotekos skaitykla ir abonementas )
Sustok ir paklausyk. Fotografijos ir vinilo laikas prie M. Čepulio fotografijų parodos „Paukščiai kitaip" (Viešosios bibliotekos skaitykla 2 a.)
Laikas su poezija ir arbata prie A. Valikonio medinukų „Antrasis medžio gyvenimas“ (Viešosios bibliotekos skaitykla 2a.)
Edukacinės dirbtuvėlės vaikams ,,Inžineriniai sprendimai vaikiškuose žaidimuose“ (Vaikų literatūros skaitykla)
Robotikos laboratorija, naujos išmaniosios technologijos, kurių dėka galima skaitmeninti negatyvus ir nuotraukas (Mokymų klasė).