Į Panevėžį atvyksta bestselerio „Laimingi šunsnukiai“ autorius Alex Monaco

Atnaujinta: Trečiadienis, 18 lapkričio 2020 14:31 Susitikimas su A. Monaco

Birželio 19 d. 17.00 val. kviečiame į susitikimą su Alex Monaco ir jo naujausios knygos „Sielos drabužiai arba becukris A“ pristatymą Panevėžio savivaldybės rajono bibliotekoje (Beržų gatvė 50).

Alex Monaco yra gyvenimo provokatorius, verslininkas, bestselerio „Laimingi šunsnukiai“ autorius, lektorius, internetinio įvaizdžio studijos įkūrėjas (www.adf.lt) ir sėkmingiausių Lietuvoje online mokymų (www.laimingos.lt, www.onbo.lt ir www.onbotraining.com) bendrakūrėjas.
Pirmoji jo parašyta knyga „Laimingi šunsnukiai“ yra viena geriausiai parduodamų ir viena iš populiaresnių knygų bibliotekose. Gana įdomi ir kiek neįtikėtina yra šios knygos atsiradimo istorija.
„Laimingų šunsnukių“ autorius Alexas Monaco – į Monako elito gyvenimą įsiliejęs kaunietis verslininkas.  
 Prieš keletą metų verslo keliai Alexą nuvedė į Monaką. Gan greit gyvenimas ten pasisuko svaiginančia linkme - aukštuomenės vakarėliai, bendravimas su  kunigaikščiu Albertu ir jo  svita  greitai tapo Alexo kasdienybe.
„Man patiko Monakas ir aš norėjau apie jį parašyti. Sužinojau, kad domenas „monaco“ laisvas, jį registravau, sukūriau svetainę ir pabandžiau parašyti pirmą straipsnį. Kažkodėl jis išėjo motyvacinis. Parašiau kitą – ir vėl buvo motyvacinis. Pradėjau gauti atsiliepimų, padėkų. Ši knyga – tai straipsnių visuma“,- sako Alex Monaco.
Susitikimo metu, Alex Monaco patars kaip galima gyventi tokį gyvenimą, apie kurį tik svajoji, pasidalins metodais, duos patarimų apie tikslų siekimą, laiko planavimą.
Kviečiame užsukti į biblioteką, pasiklausyti šios sėkmės istorijos, padiskutuoti su autoriumi.
Laukiame visų.