EBSCO kviečia mokytis iš namų

Atnaujinta: Ketvirtadienis, 20 gegužės 2021 18:08 Mokymai

Junkitės į EBSCO duomenų bazės virtualius mokymus, kuriuose sužinosite, kaip  ieškoti visateksčių straipsnių. Čia galima rasti informacijos medicinos, verslo, ekonomikos klausimais, žinynų anglų kalba, duomenų apie verslo kompanijas, fotografijų, žemėlapių, vėliavų. Bazė yra reguliariai atnaujinama.

Mokymai nemokami,  vyks anglų kalba.  Būtina išankstinė registracija.

Raskite daugiau informacijos EBSCO duomenų bazėje, panaudodami loginius operatorius ir filtrus.
Data: gegužės 21 d.
Laikas: 11.30–12.15 val.
 REGISTRUOTIS

„DynaMed“: naudingiausia informacija sveikatos priežiūros specialistams
Data: gegužės 24 d.
Laikas: 14–15 val.
 REGISTRUOTIS

EBSCO duomenų bazės, prieinamos per nacionalinę licenciją Latvijoje ir Lietuvoje
Data: gegužės 27 d.
Laikas: 11.30–12.30 val.
 REGISTRUOTIS

Visatekstė duomenų bazė EconLit
Data: gegužės 28 d.
Laikas: 11 val.
 REGISTRUOTIS

Sesija skirta „EconLit with Full Text“ duomenų bazei, kuri siūlo prieigą prie šimtų viso teksto ekonomikos srities žurnalų, įskaitant Amerikos ekonomikos asociacijos leidžiamus leidinius.

Primename, kad EBSCO duomenų bazė nuolat atnaujinama, plečiama paslaugų sfera. Štai neseniai viešosioms bibliotekoms buvo suteikta galimybė nemokamai naudotis solidžia disertacijų baze OpenDissertations“, kurioje yra virš 1 mln. disertacijų santraukų iš 275 pasaulio universitetų.
Elektroninių knygų – eBook Collection (EBSCOhost) duomenų bazė yra daugiadalykis elektroninių knygų rinkinys, apimantis platų bendrųjų informacinių dalykų spektrą : biografiją, istoriją, karjerą, kulinariją, literatūrą, genealogiją, sveikatą ir įvairias kitas sritis.
Informacija duomenų bazėje pateikiama daugiausia anglų kalba, bet yra vertimo galimybė. Leidinius galima skaityti keliais formatais : PDF, XML, HTML. Pastarojo formato dokumentus galima klausyti, netgi pasirenkant dialektą. Galima atsisiųsti visas el. knygas arba jų skyrius.
Kviečiame naudotis šiais didžiuliais išminties ir žinių lobynais. Dirbti su EBSCO duomenų bazės ištekliais galima ne tik bibliotekoje, bet ir prisijungus iš namų. Dėl prisijungimo slaptažodžių kreiptis el. paštu : Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Parengė D. Pamerneckytė

Beržų g. 50 LT-36145
Panevėžys

Tel. (8 45) 58 70 50
El. p info@panrbiblioteka.lt
Įstaigos kodas: 190402747

Skaitytojai aptarnaujami:
I–V 10.00–18.00, VI 10.00-16.00
Tel. (8 45) 58 70 48

Renginių kalendorius