Panevėžio rajonas mini 70-metį : susitikimas su Algimantu Lūža

Atnaujinta: Trečiadienis, 18 lapkričio 2020 14:30 Susitikimas su Algimantu Lūža

Birželio 4 d. 13 val. vyks  ciklo, skirto  Panevėžio rajono 70-mečiui „ Panevėžio rajonas : datos, įvykiai, žmonės“  I-oji dalis -   „ Fotografo natūralisto Algimanto Lūžos dovana   Panevėžio rajonui – susitikimas su autoriumi ir naujausių fotografijų albumų sutiktuvės.“

Situacija  ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje dar vis  sudėtinga, tačiau gyvenimas eina sava vaga : įvykiai veja įvykius, ateina ir praeina  įžymios datos, kurias dera ir  gražu prisiminti ir paminėti. Ši vasara itin svarbi Panevėžio  rajonui  -  sukanka 70 metų nuo jo sudarymo. Tai puiki proga susitikti su mūsų krašto žmonėmis, ypač tais, kurie savo darbais įamžina Nevėžio kraštą, saugo ir puoselėja gamtos grožį,  suteikdami galimybę pamatyti jį daugeliui žmonių.  Šį kartą siūlome susipažinti su  Algimantu  Lūža, jau daugelį metų fotografuojančiu Krekenavos regioninį parką, rengiančiu parodas ir leidžiančiu fotografijų albumus.  Algimantą visai pelnytai galime vadinti savojo krašto gamtos metraštininku. Panevėžio rajono viešojoje bibliotekoje  (ir filialuose) surengta ne viena Algimanto Lūžos fotografijų paroda, vyko ne vienas renginys. Kad  per daugelį metų sukaupti meniniai turtai nedingtų, Algimantas surinko juos ir išleido keletą foto albumų, kuriuos  autorius  pristatys birželio 4 d.  rajono viešojoje bibliotekoje.
Laukiame Jūsų, ateikite pasisemti nepakartojamų įspūdžių.
Nepamirškite saugumo reikalavimų : dėvėti apsaugines kaukes, naudotis prie įėjimo esančiu dezinfekciniu rankų skysčiu, laikytis saugaus atstumo.

Parengė D. Pamerneckytė

Beržų g. 50 LT-36145
Panevėžys

Tel. (8 45) 58 70 50
El. p info@panrbiblioteka.lt
Įstaigos kodas: 190402747

Skaitytojai aptarnaujami:
I–V 10.00–18.00, VI 10.00-16.00
Tel. (8 45) 58 70 48

Renginių kalendorius