Kaip aš gelbėjau savo gyvenimą

Atnaujinta: Trečiadienis, 18 lapkričio 2020 14:30 Power, M. Kaip aš gelbėjau savo gyvenimą

Power, Marianne. Kaip aš gelbėjau savo gyvenimą : [romanas]. – Vilnius, Alma littera, 2019. – 335 p.

Metų metus žurnalistė Marianne Power savo knygų lentynoje rikiavo geresnio gyvenimo vadovus su svarbiose vietose užlankstytais kampais ir skaitė patarimus, kaip geriau gyventi, tuomet, kai labiausiai to reikėjo. O tada vieną dieną ji pabudo ir suprato, kad gyvenimas, kurio tikėjosi ir gyvenimas, kurį gyveno, yra tarsi du atskiri pasauliai. Ir ji pasiryžo dideliems pokyčiams.

Ištisus metus ji  žodis žodin sekė knygų patarimais, tikėdamasi, kad tai bus tiesiausias kelias į naująją save. Mėnesiai bėgo ir Marianne gyvenimas apsivertė, tačiau ji suvokė vis dažniau klausianti savęs: savigalbos knygos gali pakeisti gyvenimą, tačiau ar į gera?
Neeilinė, kupina išminties žurnalistės Marianos Power autobiografinė knyga, kurioje ji aprašo savo patirtį – mėginimą išsiaiškinti, ar kelias į laimę iš tiesų slypi garsiais tarptautiniais bestseleriais tapusiose saviugdos knygose. Kartais isteriškai juokinga, kartais skausmingai skvarbi ir skatinanti susimąstyti knyga „Kaip aš gelbėjau savo gyvenimą“ skiriama romano „Dievas visada keliauja incognito“ ir Bridžitos Džouns gerbėjams.

Turinys