Praverkite bibliotekos duris

Atnaujinta: Trečiadienis, 18 lapkričio 2020 14:30

Vasara jau persirito į antrą pusę, pats atostogų metas. Praverkite bibliotekos duris: čia jūsų laukia patys ištikimiausi draugai, kurie bet kokiu oru bus su jumis.

Šios vasaros skaitomiausios mūsų rajono bibliotekoje – K. Hannah knygos „Lakštingala“, „Kelionė atgal“, „Sugrįžimas į Aliaską“, R. Jacobsen „Neregimieji“, ir jos tęsinys „Balta jūra“, panevėžietės, dabar gyvenančios Vokietijoje,  Linos Ever  romanai“ Neišryškinta juostelė“, „Kelyje“, latvės rašytojos N. Ikstenos „Motinos pienas“. O kai kurių knygų gali tekti ir palūkėti (betgi vasara, atostogos, yra laiko).
 Skaitytojai kantriai laukia Aldonos  Ruseckaitės knygų “Dūžtančios formos“, „Padai, pilni vinių“, Erikos  Umbrasaitės  „Prancūzija mon amour“, „Paskolink man savo gyvenimą“,  G. Kulikausko „ Lietuvio kodo“, J. Baltušio „Vietoj dienoraščio,  1970-1975“.
Dagiau bibliotekininkų rekomenduojamų knygų vasarai rasite čia https://www.lnb.lt/naujienos/4440-atostogoms-su-knyga-nacionalines-bibliotekos-darbuotoju-rekomendacijos.
Ir visai nesvarbu: lyja, ar šypsosi saulė, medžius sūpuoja įsismarkavęs vėjas, ar viešpatauja tokia  ramuma, kad net spengia ausyse... užsukite! Esate labai laukiami.