Loretos Kubiliūnienės kūryba – rajono viešosios bibliotekos erdvėse

Atnaujinta: Trečiadienis, 18 lapkričio 2020 14:30 Loreta Kubiliūnienė

Nei netikėtai prapliumpantis  lietus, nei atvėsęs oras nesutrukdė norintiems atvykti į Panevėžio rajono biblioteką , kur vyko Ramygalos kultūros centro  direktorės Loretos Kubiliūnienės kūrybos darbų „Kai širdy nebetelpa“ parodos pristatymas.

Jaunatviška, kūrybinga ir energinga parodos  autorė prisipažista, kad kūryba jai – emocinė iškrova , kai susikaupusias emocijas , sprogdinančias širdį, belieka tik iškrauti. Tuomet ir ateina metas kūrybai. Iš čia ir pavadinimas „Kai širdy nebetelpa“.
Paroda įvairialypė: šalia tapybos darbų, kuriuose ir žavus lietuviškas  peizažas, ir išraiškingi vaikų veideliai,  galima išvysti  ir nerealius  lipdinius iš molio. Ko vertas vien ožkų pulkelis !
Parodos atidarymo proga Loretą sveikino  Panevėžio rajono vicemeras Antanas Pocius, švietimiečiai , kolegos kultūrininkai,  suvažiavo kone visas šaunus Ramygalos kultūros centro kolektyvas, būrys draugų.
Skambėjo muzika. Jautrios, melodingos,  profesionaliai atliekamos  Karolinos Raziūnienės ir Virginijaus Kazlausko dainos jaudino  iki pat sielos gelmių.   Buvo gera ir jauku. Buvo šventė.  
Paroda rajono bibliotekoje eksponuojama iki  rugpjūčio 1 dienos.
Kviečiame pamatyti!

 

Parengė D. Pamerneckytė