Skaitomiausios knygos - elektroniniu formatu

Atnaujinta: Trečiadienis, 18 lapkričio 2020 14:31

Gounelle „Dievas visada keliauja incognito“ ir „Diena, kai išmokau gyventi“, H. Kent „Paskutinės apeigos“, Y. N. Harari „Sapiens“, E. Ferrante „Nuostabioji draugė“ – pastaruoju metu tai vienos skaitomiausių ir dažniausiai ieškomų knygų. Nerandate jų savo bibliotekoje? Siūlome apsilankyti portale ibiblioteka.lt ir skaityti jas elektroniniu formatu iš bet kurios vietos.

Tai paprastas, patogus ir laiką taupantis būdas mėgautis skaitymo malonumu. Moksleiviai čia ras nemažai pagal mokyklų programas privalomų perskaityti knygų, suaugusieji – populiarių skaitinių laisvalaikiui paįvairinti. Iš viso portale sukaupta apie 1 800 pavadinimų leidinių ir juos skaityti nieko nekainuoja.
Elektronines knygų versijas galite pasiekti iš bet kurio elektroninio įrenginio su interneto prieiga – tereikia turėti LIBIS skaitytojo pažymėjimą, užsiregistruoti portale ir, užsisakius norimą leidinį, leistis į atradimų kupiną skaitymo kelionę. Elektronines knygas galite skolintis 14 dienų, bet yra galimybė pratęsti skaitymo laiką dar dviem savaitėms. Kviečiame lankytis ir skaityti.
Daugiau informacijos rasite čia.